Overtollig materiaalbeheer

ZHONG HAI SHENG Technologies biedt meerdere oplossingen voor uw overtollige elektronica-inventaris. Of u nu verouderde onderdelen heeft of een overschot aan elektronische componenten, wij hebben ruim 20 jaar expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste strategie.

Ons bedrijf werkt met een grote verscheidenheid aan componenten, waaronder nieuwe en verouderde halfgeleiders, connectoren, terminals, militaire componenten, passieve componenten, discrete componenten, diodes, actieve componenten, schakelaars, relais, CPU's, harde schijven, beeldschermen en meer.

Om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen, hebben we drie programma's waaruit u kunt kiezen. Elke oplossing kan worden aangepast zodat u hiervan profiteert:

Overtollige elektronische inventarisaankopen

De oplossing voor het kopen van kavels werkt goed voor bedrijven die ruimte willen vrijmaken en geld willen terugkrijgen. ZHONG HAI SHENG zal uw lijst met overtollige kosten beoordelen en u binnen 48 uur op de hoogte stellen met een bod.

Regel voor regel verkoop

Ons regel voor regel programma is een geweldige optie voor bedrijven die hun voorraad bij de hand willen houden. We gebruiken onze wereldwijde database om uw inventaris uit te zenden, zodat u het hoogste rendement kunt behalen. Zodra we kopers hebben gevonden, kunt u het naar ons verzenden en wij zorgen voor de rest. Het is makkelijk!

Consignatievoorraad

Door uw materiaal bij de hand te houden met ZHONG HAI SHENG Technologies, zorgt u ervoor dat uw materiaal wordt verzonden, geteld en vervolgens hier in ons klimaatgecontroleerde magazijn wordt gebonden. Het voordeel van deze optie is het herwinnen van magazijnruimte en mogelijk een hoger financieel rendement in vergelijking met liquidatie. Als uw bedrijf onderdelen terug nodig heeft, laat het ons dan weten en wij sturen ze gratis naar u terug!

Beheer uw overtollige voorraad

Ongeacht welke optie u ook kiest, als u de experts van ZHONG HAI SHENG Technologies in staat stelt uw overtollige voorraad te beheren, bespaart u ruimte in uw magazijn, bespaart u geld op uw bedrijf en laten we niet vergeten milieuvriendelijk te zijn. Door uw overtollige elektronische inventaris niet weg te gooien en bij te dragen aan het e-afval dat u recycleert!

Upload uw inventarislijst

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Kwaliteitsgarantie

Top