gebruiksvoorwaarden

subsidies en voorzieningen

vervoermiddel

zhong hai sheng biedt verschillende vervoerswijzen aan: we kunnen u helpen bij het verzenden van pakketten per federale koerier, dhl, ups, tnt, ems of op een andere manier die u maar wilt. allemaal. u kunt uw logistieke dienst kiezen. als er een specifieke leveringsjoint venture is, het bedrijf. tegelijkertijd de leveringsmethode die het verzoek van de klant ontvangt.
 

bezorgkosten:

  • verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte, het gewicht en de bestemming van het pakket. we hebben een langdurige zakelijke relatie met federale koerier en dhl. we zullen ons best doen om u de goedkoopste koeriersprijs te geven. voor uw verpakkingsveiligheid zijn wij verzekerd voor grote pakketten.
  • geaccepteerde bestellingen van meer dan $ 10.000 worden wereldwijd gratis verzonden via dhl/fedex. als het totale bedrag minder dan $10 miljoen is, kost dhl/fax $60-$10.100, afhankelijk van gewicht/grootte. verhoging van het tarief van.
  • vervoerders bieden meestal online accounts om uw vracht te beheren, zelfs met meer geavanceerde functies.
  • we voldoen aan alle exportbeleidsregels en -regels. sommige producten kunnen onderhevig zijn aan itar-beperkingen en exportbeperkingen kunnen leiden tot een eerdere leveringsdatum.

levertijd en bestemming

we leveren de goederen binnen 1-2 dagen vanaf de datum dat alle ladingen in ons magazijn aankomen.

  • onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen niet meegerekend.
  • levertijden zijn afhankelijk van de verzendmethode en bestemming. invoerrechten, belastingen en andere heffingen zijn voor rekening van de ontvanger. omdat onze kosten alleen de verzendkosten van het pakket omvatten, neem dan contact op met uw douanekantoor om de mogelijke kosten in te schatten.
 

dit is het leveringsschema van ons magazijn naar uw bestemming. raadpleeg uw kant.

  Azië Noord Amerika Europa Midden-Oosten Zuid-Amerika Afrika
dhl 2-4 dagen 3-4 dagen 3-5 dagen 3-6 dagen 3-5 dagen 4-6 dagen
fedex ip 2-4 dagen 3-4 dagen 4-5 dagen 3-6 dagen 4-6 dagen 4-6 dagen
 

levering en levertijden worden berekend in werkdagen van maandag tot en met vrijdag. voor grote feestdagen zoals kerst, gelieve rekening te houden met een extra levertijd. in deze speciale gevallen worden we herinnerd aan mogelijke vertragingen. de landen die vanwege beleid niet kunnen worden verscheept: afghanistan, Centraal-Afrikaanse Republiek, Ivoorkust, Democratische Republiek Congo, Democratische Volksrepubliek Korea, Gemenebest van Eritrea, Republiek Libanon, Liberia, Democratische Republiek Somalië, Republiek Soedan. neem contact op met [email protected] voor verzendgegevens.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Kwaliteitsgarantie

Top