Bedrijfsprofiel

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED biedt Manufacturing Supply Chain-beheer en -service. We streven naar One Stop BOM Supply vanaf 2000 in Shenzhen, inclusief elektronische componenten zoals geïntegreerde schakelingen, connectoren, relais, condensator, weerstand, module, sensor, kristaloscillator, diode, herinneringen, inductor enz. Het hoofdkantoor bevindt zich in Shenzhen en heeft vestigingen in Hongkong, Guangzhou.

Ervaren en kwalitatief hoogstaand verkoopteam, inkoopteam en QC-team krijgen steeds erkenning van onze klanten. In de loop der jaren heeft ons bedrijfsdomein zich nu uitgebreid van binnenlands naar meer dan 30 landen over de hele wereld. We richten ons op de integratie van lokale en mondiale spotbronnen en bouwen onafhankelijke en stabiele distributiekanalen op. Bij de bestelling werd een professioneel en verantwoordelijk QC-team opgericht, inclusief visuele inspectie, markeringstesten, elektrische testen en röntgentesten. Dit geeft ons het vertrouwen om producten van hoge kwaliteit te leveren

Een rijke productketen stelt ons in staat klanten op verschillende gebieden te bedienen, waaronder: militair, automobiel, medisch, consumentenelektronica, industriële controle, internet der dingen, nieuwe energie en communicatie enz. We kunnen zorgen voor snelle logistieke levering, suggesties voor alternatieve onderdelen, kostenbeheersing en voorraadrecycling.

Zoals een oud gezegde in China luidt: 精诚所至,金石为开(Oprechtheid is de sleutel tot succes) De ZHONG HAI SHENG-TECHNOLOGIE streeft ernaar een echte partner te zijn om onze klanten te helpen.

Ons team

Directeur

MR. HAI CHENG GUO

In 2003 raakte de heer Guo voor het eerst elektronische IC-componenten aan. In de eerste 7 jaar leerde hij allerlei elektronische componenten, tot 2010 werd ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY gebouwd in Shenzhen, om lokale fabrieken te bedienen, met als hoofdvak lokaal zakendoen. Met de ontwikkeling van de mondialisering en het internet merkte hij dat er een enorm potentieel was op de wereldmarkt. Daarom breidde ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY zich in 2013 uit naar de wereldmarkt.

Verkoopmanager buitenland

Mr. Jess

Jess werkte vanaf 2014 in de verkoop. Van 2014-2017 werkte hij bij een bank als verkoper, maar hij nam geen genoegen met een saaie baan bij de bank. Na 2017 trad hij toe tot ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY als buitenlandse verkoop. Door zijn positieve en enthousiaste werkhouding werd hij in de loop der jaren bevestigd door klanten en collega's. Vanaf 2021 werd hij manager van het verkoopteam Buitenland.

Inkoopmanager

Mr. Danny

Danny was senior inkoop, hoewel hij jong is, had hij meer dan 10 jaar ervaring op de wereldwijde markt voor elektronische componenten. Door de jaren heen heeft Danny zich toegewijd aan het ontwikkelen en opzetten van onafhankelijke leveringskanalen en relaties met lokale, mondiale distributeurs en fabrieken. Om ervoor te zorgen dat we betere deals en een rijke productlijn kunnen aanbieden.

QC-manager

Miss. Zhang

Mevrouw Zhang werkte vóór ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY in het testlaboratorium. Ze had een diepgaand inzicht in visuele inspectie, markeringstesten, röntgentesten, elektrische testen en röntgentesten. Professionaliteit en verantwoordelijkheid zorgden ervoor dat ze in 2019 onze testmanager werd. Nu leidt ze een team om de kwaliteit van onze producten te garanderen, tijdens een complex proces en veranderlijke markt.

Financieel manager

Miss Aeilmmee

Mevrouw Aeilmmee heeft vijf jaar bij een bank gewerkt. En nu studeert ze ons financieel management en de boekhouding.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Kwaliteitsgarantie

Top