Voorraadketenbeheer

In de afgelopen 20 jaar hebben we een wereldwijde leveranciersketen opgezet om een ​​volledig scala aan diensten te leveren, zoals distributie, ondersteuning bij tekorten en voorraadbeheer. Meer dan miljoenen elektronische componenteninventarisinformatie die we kunnen beheren.

Wereldwijde toeleveringsketen

Als meest competitieve onderdeel richten we ons al 20 jaar op het opbouwen van een volwassen supply chain-systeem. Strikt selecteren, kwaliteitscontrole en voortdurende samenwerking zijn 3 belangrijke punten om onze supply chain een gezonde en duurzame ontwikkeling te maken. En op elk punt hebben we een volledige verwerkingsstroom. De meeste van onze kanalen zijn lokale en wereldwijde fabrieken, officiële agenten en markten over de hele wereld.

Volledig assortiment elektronische componenten

Helemaal in het begin studeerden we alleen Integrated Circuit Chip. Tijdens de ontwikkeling van het bedrijf, om aan de behoeften van de klant te voldoen en een betere service te bieden. We hebben ons productassortiment uitgebreid naar CPLD of FPGA, MCU, DSP en Memory of Flash, en bestrijken veel reguliere productgebieden zoals: consumentenproducten, auto-elektronica, medische apparatuur, communicatie, lucht- en ruimtevaart of militaire industrie enz.

Diverse merken

Als professionele, onafhankelijke distributeur hebben we een diepgaander inzicht in het productassortiment van elk merk en kunnen we nauwkeurige, originele fabrieksinformatie verstrekken. Verschillende merken die we kunnen aanbieden: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, ROOSTER, MICRON enzovoort.

Verouderd, levering van EOL-onderdelen

Vanwege de wereldwijde toeleveringsketen zijn we altijd toegewijd om klanten te helpen bij het snel en nauwkeurig vinden van verouderde, moeilijk te vinden onderdelen die aan het einde van hun levensduur zijn. Deze onderdelen bevinden zich het meest in oude DC, kwaliteitscontrole is van cruciaal belang. We hebben ook inspectieverwerking opgezet: digitale microscoop voor visuele tests, originele verpakking en labelinspectie, functietest, röntgentest enz.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Kwaliteitsgarantie

Top